dimecres, 31 de juliol del 2013

Campanya 2013 d'excavació i restauració arqueològica al Jaciment arqueològic de Mestre Ramon, Son Servera, Mallorca


Després de l'èxit de la campanya de neteja de l'any passat, el proper dia 29 de juliol es donarà inici a la tercera campanya de intervenció arqueològica al jaciment de Mestre Ramon, un assentament prehistòric de l'Edat del Ferro situat al terme de Son Servera, Mallorca (arran de la carretera MA-4032 que uneix Son Sard amb el Port Vell).

L'ajuntament d'aquesta localitat, mitjançant la regidoria de Patrimoni encapçalada per Miquel Espases, ha promogut i finançat aquesta iniciativa.

Les tasques seran efectuades per dos tècnics en arqueologia i dos en restauració i dividides en dues campanyes. La primera, que donarà inici dia 29 i es prolongarà dues setmanes, serà exclusivament d'arqueologia i la segona, el mes d'octubre, serà també de restauració. En els dos casos un grup de voluntaris tant d'origen local com internacional donaran el seu suport a l'equip tècnic en les tasques d'excavació, neteja de vegetació, restauració i consolidació.

L'Ajuntament de Son Servera s'encarregarà d'allotjar els voluntaris internacionals, coordinats pel Servei Civil Internacional, i els hotelers de la zona de la seva manutenció.




Més informació al web de l'ajuntament o al blog del projecte arqueològic.