dijous, 20 d’agost de 2015

A punt d'acabar la campanya arqueològica d'estiu a Son Servera

A punt d'acabar la campanya a Son Servera molta ha estat la feina acabada i molts els resultats científics. Després de les llargues jornades de feina al sol volem agrair en primer lloc als voluntaris que han col·laborat amb nosaltres però també als nombrosos establiments hotelers que han assegurat la seva manutenció:Hotel Cap de Mar
Hotel Sabina Playa
Protur Son Floriana
Hipotel Sunwing
Hotel Marins Playa
Hotel Ciudad Laurel
Hotel Cala Bona
Hotel Levante Park
Hotel Esperanza Mar
Hotel Millor Sol
Hotel Talayot
Hotel Voramar
A més alguns serverins que han contribuït a que aquesta campanya hagi estat un èxit: els propietaris dels terrenys on hem fet prospeccions (Sa Jordana, Son Marí, Turó de l'Olivar i Son Xerubí), els particulars que ens han brindat la seva col·laboració desinteressada (Rogelio Olmedo, Jaume Miró, Biel Capó, treballadors de la brigada municipal) i els membres del consistori que amb la seva iniciativa han recolzat el projecte. Precisament avui, amb la visita de la Batlesa, Natalia Troya, i del regidor de Patrimoni, Miquel Espases, hem tancat els treballs de camp al jaciment on hem excavat: Mestre Ramon. 

En el futur proper tenim una altra campanya amb voluntaris internacionals la segona quinzena d'octubre, esperam també comptar, com en altres ocasions, amb la col·laboració de voluntaris serverins.