dimarts, 12 de juliol del 2016

Jornada de portes obertes al jaciment de Mestre Ramon

Com és habitual quan s'acosta el final de la campanya arqueològica a Son Servera l'Ajuntament de Son Servera, juntament amb l'equip de recerca del projecte, volen obrir les portes als visitants per tal de mostrar al públic en general els resultats d'enguany. A més és convoquen també els mitjans de comunicació per tal de donar màxima difusió a la feina feta.

Per això volem anunciar la celebració d'una jornada de portes obertes al jaciment de Mestre Ramon el proper dimarts dia 19 de juliol a les 10:30 h amb la presència dels voluntaris participants, l'equip director i representants de l'ajuntament.

Les tasques enguany han consistit en l'excavació de dues cales al jaciment esmentat, l'aixecament topogràfic del talaios de Son Lluc, el primer realitzat fins el moment, i la prospecció de grans àrees del terme municipal.

Les tasques les dirigeixen els arqueòlegs Jordi Hernández Gasch i Antoni Puig Palerm, els restauradors Margalida Munar i Bernat Burgaya i el Professor de la Universitat de Washington Marc Llobera amb la col·laboració de Jake Depen i Pere Rullan.