dimarts, 6 de setembre del 2016

CRIDA DE VOLUNTARIAT PER EXCAVACIÓ ARQUEOLÒGICA A MALLORCA



Les intervencions arqueològiques a Son Servera no s'aturen. Entre el 10 i el 21 d’octubre es farà la tercera campanya de 2016, que se suma a les realitzades als mesos d’abril i de juliol, en aquest darrer cas amb la Universitat de Washington.
Aquesta darrera campanya se centrarà en els aspectes d’adequació del jaciment per a la visita, acabant d’obrir el camí que permeti observar les restes de la murada en tot el perímetre conservat. A la neteja de vegetació s’hi afegirà aquest cop l’espedregament d’aquest pas de ronda.
A més s’acabaran les excavacions arqueològiques plantejades a la plataforma esglaonada, que tantes sorpreses han donat en els darrers dos anys.
L’equip cerca voluntariat per col·laborar en les tasques de neteja, excavació i consolidació, a més del tractament dels materials recuperats. A la campanya hi participaran 8 voluntaris i voluntàries internacionals que vénen a través del Servei Civil Internacional. Tanmateix encara queden places.


L’allotjament va a càrrec de l’Ajuntament de Son Servera i els àpats a càrrec de diversos hotels de Cala Bona i Cala Millor, que hi col·laboren.
El dia d’entrada és el 9 d’octubre, d’horabaixa, i el de sortida el 22, pel matí. També s’admet la participació durant una única setmana. Es farà feina de dilluns a divendres, els matins al camp i els horabaixes al laboratori.
Els interessats i les interessades envieu email a: mestreramon2014@gmail.com adjuntant un petit Curriculum Vitae. No es necessita experiència prèvia, però sí interès i certes condicions físiques de mobilitat (el terreny és irregular) i per aixecar i moure pes.